Over mezelf

Ik ben audioloog en audicien. Mijn missie is om mensen met gehoorproblemen alle kansen om hun beste leven te leiden te laten benutten. En dit zónder dat gehoor een beperkende factor is.

 • Door het aanpassen van high-tech hoortoestellen en hulpmiddelen met de nieuwste technologie
 • Door het geven van advies op maat, onafhankelijk. Door het opstellen van een persoonlijk actieplan
 • Persoonlijke begeleiding tijdens hoorcoaching sessies waarbij we specifieke klachten of moeilijkheden op het werk aanpakken
 • Door het geven van Tinnitus informatie sessies
 • Door mijn kennis en ervaring toe te passen in een professionele werkomgeving.
Hoorcentrum Jacobs

"Als Master in Logopedie en Audiologie, met specialisatie hoortoestelaanpassingen, ben ik uw persoonlijk aanspreekpunt doorheen het gehele traject en kan ik terugvallen op een uitgebreide medische en technische kennis."

Céline Jacobs Audiologe

Mijn aanpak? Steeds één aanspreekpunt gedurende het hele traject.

Hebt u te maken met een zeker gehoorverlies? Dan weet ik welke impact dit kan hebben en ondersteun ik u graag doorheen het volledige traject, van diagnose tot oplossing op maat aan de hand van een persoonlijke begeleiding. Mijn expertise in de medische sector helpt mij én u als cliënt om meer te betekenen dan louter de verkoop van een hoortoestel.

Ik hou bij de keuze van de gepaste hooroplossing telkens rekening met uw noden en wensen en geef advies op een professionele en onafhankelijke manier. Bij mij wordt er de nodige tijd ingepland en krijgt u de mogelijkheid om verschillende oplossingen te vergelijken.

Ik werk daarbij nauw samen met NKO artsen (Neus-, Keel- en Oor artsen) alsook huisartsen daar dit de enige manier is om tot de correcte oplossing te komen bij gehoorproblemen.

Hoorcentrum Jacobs

Eigen praktijk

Tijdens de eerste 7 jaren van mijn carrière heb ik een hoorcentrum van een grote keten uitgebouwd tot succesvolle zaak en referentie in de regio Aarschot. Mijn volgende uitdaging was Clinisch technisch specialist voor hoorimplantaten waarbij ik neus-keel-oor artsen en audiologen ondersteunde in het plaatsen en aanpassen van hoorimplantaten.

Ik gaf opleidingen aan de beste professionals van de sector, ik leerde over de nieuwste technologie bij de marktleider in hoorimplantaten, ik loste problemen op en leerde daarbij professionals kennen over heel Benelux. 5 jaar lang heb ik deze job met heel veel plezier en interesse uitgeoefend maar ik miste iets.

Ik verlangde ernaar om weer dichter bij de cliënten te staan, om de mensen die gehoorproblemen hebben écht verder te helpen. Tegelijkertijd voelde ik dat mijn visie niet altijd overeenkwam met de marketing ideeën van de grote firma's. Daarom besloot ik om mijn eigen praktijk op te starten.

Kernwaarden

 • Een privé praktijk
 • Waarbij de cliënt centraal staat
 • in alle discretie
 • Waarbij er eerst wordt geluisterd
 • en dan pas op zoek gegaan wordt naar oplossingen
 • onafhankelijk, gewoon de beste oplossing voor deze persoon
 • In een huiselijke, gezellige sfeer
 • Met één aanspreekpunt, heel persoonlijk
 • Op een professionele manier
 • Waarbij ik mijn kennis, ervaring en connecties gebruik.
 • Maar tegelijkertijd ook een praktijk waarbij de boog niet altijd gespannen staat
 • Met balans tussen het werk en mijn gezin.
 • Als ik niet in de praktijk ben kan je mij waarschijnlijk vinden in de Herseltse bossen
 • Wandelend met mijn kinderen Loïc en Cilou en hond Taco
 • Of genietend van een lekker dinertje met mijn man Thomas
 • Of al lopend met mijn koptelefoon op, luisterend naar een interessante podcast.

Ontdek onze trajecten!

Hoorcoaching sessies

Wil jij:

 • Meer inzicht in je eigen gehoorprobleem?
 • Met zelfvertrouwen gesprekken aangaan?
 • Op een authentieke manier over je
  gehoorprobleem communiceren?

Lees meer en ontdek hoe jij dit kan realiseren.


Lees meer

Hearing Like a Boss

Wil jij:

 • Met zelfvertrouwen je job uitvoeren?
 • Scherp en zonder aarzelen kunnen meepraten met de gesprekken?
 • Leren welke strategieën je kan hanteren om in elke moeilijke situatie
  beter te verstaan?

Lees meer en ontdek hoe jij dit kan realiseren.


Ontdek er alles over!

Getuigenissen

Ontmoet onze tevreden klanten en ontdek waarom ons hoorcentrum de voorkeur heeft.

"Sinds enkele jaren ben ik plotsdoof geworden aan mijn linkerzijde en is mijn gehoor aan mijn rechterzijde gedaald door de ziekte van Menière. Deze problematiek zorgde ervoor dat ik het alsmaar moeilijker kreeg om maximaal te functioneren in mijn job. Ik ben begin 40 en wilde absoluut een oplossing in plaats van me neer te leggen bij de beperkingen. Ik draag nu sinds 2 jaar een cochleair implantaat en heb sinds kort een hoortoestel van GN. Beide toestellen zorgen ervoor dat ik me veel beter kan focussen op mijn werk en veel minder snel moe word. Daarnaast kan ik gesprekken streamen en is mijn “hoorkwaliteit” enorm verbeterd. De persoonlijke service van Céline hebben voor de perfecte afstelling gezorgd, ik heb nu spijt dat ik niet eerder voor deze oplossing en aanpak heb gekozen"

Lees meer
Rob Beenders, 41 jaar

"Na 10 jaar reeds klant te zijn geweest bij een altijd groter wordende keten van hoorapparaten, had ik het gevoel geen klant meer te zijn maar eerder een nummer. De voorstellen voor een nieuw hoorapparaat waren ook nog eens beperkt tot slechts dat ene merk dat die grote keten verdeelt. Ik ben op zoek gegaan naar een breder gamma en een persoonlijke aanpak. Voor iedereen is horen belangrijk, voor mij is dit broodwinning. Ik ben vastgoedmakelaar en dat is luisteren, en vooral luisteren naar klanten aan telefoon, in vergaderzalen of tijdens een rondleiding. De oplossing die Céline me initieel voorstelde diende worden bijgesteld, we veranderden van het ene merk naar het andere. En dat maakt Céline zo uniek. Ze is niet gebonden door dat ene merk, waar de grote dat wel zijn. Zo ben ik terecht gekomen bij een merk, dat me past naar geluidsondersteuning, klankkleur, en functies gekoppeld aan de gsm. Céline heeft de ervaring en de gedrevenheid van een ondernemer. Ik durf haar aan te raden aan eenieder welke graag samen met haar een persoonlijk traject volgt tot de oplossing."

Lees meer
Herman Snoeijs, vastgoedmakelaar

"Mijn hoorapparaat is zonder twijfel een grote verbetering in mijn functioneren op het werk en mijn privé. Ik versta bewoners en collega’s terug beter, waardoor misverstanden niet meer of zeker veel minder aan de orde zijn. Ik heb terug zin om deel te nemen aan gesprekken, wat voordien niet meer het geval was. Ik begon me meer en meer af te zonderen. Ik voel me ook terug meer zelfzeker en de vermoeidheid is verminderd, omdat ik nu veel minder moeite moet doen om anderen te verstaan. Ik vind het fantastisch om de vogeltjes terug te horen fluiten. Zeker even belangrijk is de feedback en de top service waarvoor ik bij Céline terecht kan. Waarvoor dank"

Lees meer
Leslie Alaerts, 60 jaar

"Céline is heel vriendelijk en geeft goeie informatie. Het grote pluspunt is dat ik met de nieuwe hoorapparaten nu terug mee kan praten in groep. De aanpassing gebeurt in een persoonlijk en huiselijke sfeer."

Clara Hoes, 85 jaar

"Ik hoorde niet meer goed met mijn rechter oor. Céline heeft mij heel goed geholpen en heeft ervoor gezorgd dat ik nu terug goed kan horen. Bij Céline krijg je een uitgebreide uitleg en een hele goede service. Ik zou niet weten wat ze nog kan verbeteren want ze doet het perfect."

Lees meer
Nicole Geeraerts, 64 jaar

Afspraak maken?

En nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Maak gerust een afspraak voor een uitgebreid intake gesprek,
dan zoeken we samen uit wat ik voor jou kan betekenen.


Maak een afspraak

Hoorcentrum Jacobs staat voor:

Totaalbeeld

Gehoorproblemen gaat niet om gehoorverlies alleen. Slechthorendheid of tinnitus heeft een impact op je hele leven. Het heeft invloed op je sociale leven, je professionele leven, je zelfvertrouwen, je gezondheid en je energie. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar je uitdagingen. Ik stel veel vragen om mij helemaal in te kunnen leven in de impact van gehoorverlies op je leven.

Uniek

Iedere persoon met gehoorverlies is uniek, met een eigen verhaal en eigen uitdagingen. Ik geloof niet in kant-en-klare oplossingen en standaard adviezen. Ik vertrek vanuit het verhaal van de cliënten. Ik vind het belangrijk dat voor iedere cliënt een persoonlijk plan wordt opgesteld. Ik begeleid mensen door naar hen te luisteren met veel openheid en nieuwsgierigheid.

Informatie

Er bestaan meer oplossingen dan je denkt. Er zijn zoveel schitterende oplossingen op de markt, er bestaat zoveel meer dan je denkt. Mensen verdienen een audioloog met de kennis er ervaring die op de hoogte is van alle oplossingen. Het is mijn plicht om mensen met gehoorverlies op een transparante manier te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Kwaliteit

Ik streef naar een professionele werkomgeving door me voortdurend bij te scholen. Ik ben contant op zoek naar verbeteringen en manieren om de lat weer hoger te leggen. De cliënt en ik gaan pas voor een oplossing als we beiden tevreden zijn. En geloof mij, als perfectionist ben ik niet snel tevreden!