Hoorcoaching sessies

Wil jij:

 • Meer inzicht in je eigen gehoorprobleem?
 • Met zelfvertrouwen gesprekken aangaan?
 • Op een authentieke manier over je gehoorprobleem communiceren?
 • Leren over strategieën en hulpmiddelen die jou in je dagelijkse leven kunnen helpen om beter te verstaan?
 • Nooit meer met klamme handjes de vergadering beginnen omdat je nu weet hoe je met moeilijke luistersituaties moet omgaan?
 • 's Avonds nooit meer vermoeid in de zetel ploffen na het werk omdat je dankzij de coaching sessies weer de juiste balans in je leven hebt gevonden?

Was je antwoord op één van deze vragen ja? Of zelfs op allemaal?
Lees dan zeker verder en ontdek wat ik precies doe om jou hierbij te helpen.

Soms is een hoortoestel niet voldoende of soms heb je zeer specifieke vragen en bezorgdheden rond gehoor en oorsuizen. Wat jij nodig hebt is iemand die naar je luistert. Iemand onafhankelijk met kennis van zaken die je begeleidt doorheen je zoektocht


GRATIS preview ↓

Ga meteen aan de slag en ontdek hoe je
gemakkelijker kan communiceren!

PREVIEW: Ontvang 8 GRATIS tips om
luistervermoeidheid tegen te gaan!

Wist je dat vermoeidheid één van de eerste tekenen van gehoorverlies kan zijn? Lees hier wat je kan doen om die vermoeidheid door gehoorverlies of tinnitus tegen te gaan.

Hoe ik dat precies aanpak?

Ik ben je persoonlijk aanspreekpunt doorheen het gehele traject waarbij ik mijn uitgebreide ervaring als audioloog gebruik om je verder te helpen. Ik kijk niet alleen naar je gehoorproblemen maar ik vind het belangrijk om je als persoon volledig te leren kennen en te begrijpen.

Samen zoeken we uit welke zaken je zoveel energie kosten. We bekijken waar bij jou de moeilijkheden liggen, wat jouw doelstellingen zijn en hoe jij werkt en leeft. Daarna stippel ik samen met jou een persoonlijk actieplan uit. Je kan steeds op me rekenen, desgevallend betrekken we nog andere experts, om ervoor te zorgen dat je een oplossing op maat kan vinden voor jouw specifieke uitdaging.

Pak je gehoorprobleem aan en geniet weer van het leven met volle teugen.

Wat mag je van mij verwachten?

 • Duidelijke en uitgebreide uitleg over de werking van het gehoor, jouw gehoorverlies en mogelijke oplossingen
 • Hoortraining waarbij het spraakverstaan in moeilijke situaties wordt verbeterd.
 • Communicatietraining waarbij je technieken aangeleerd krijgt om beter te functioneren in moeilijke luistersituaties zoals vergaderingen, groepsgesprekken, op restaurant gaan, of een andere zeer specifieke situatie die jij belangrijk vindt.
 • Aanpassingen thuis of op de werkvloer: indien je wenst kom ik ter plaatse voor een omgevingsanalyse, advies te geven met betrekking tot akoestiek en specifieke communicatietips te geven.
 • Workshop gesprekstechnieken voor jou samen met de mensen in je directe omgeving die je er graag bij betrekt.
 • Ik wijs je de weg op een transparante manier en begeleid je doorheen heel je zoektocht om slimme keuzes te maken naar gepaste hulpmiddelen voor jouw gehoorprobleem.
 • Handleiding voor leven met gehoorverlies. Van mindset naar akoestische aanpassingen tot valkuilen. Je leert hoe je met je gehoorprobleem omgaat

Voor wie?

 • Mensen met gehoorproblemen, van licht tot zeer ernstig gehoorverlies
 • Mensen met tinnitus (oorsuizen)
 • Mensen met hoortoestellen die wel horen maar nog niet 100% tevreden zijn over het verstaan in moeilijke luisteromgevingen.
 • Mensen die in specifieke situaties moeite hebben om te verstaan of een enorme luisterinspanning moeten leveren
 • Partners of andere gezinsleden en vrienden van slechthorenden
 • Mensen die het moeilijk hebben om te aanvaarden dat ze gehoorverlies hebben

Kies de formule die bij je past

Boek 1 enkele sessie

75

Schrijf in!

Traject van 3 sessies

195

Schrijf in!

Traject van 6 sessies

360

Schrijf in!

Veelgestelde vragen

Voor het onderhoud en bijregelen raad ik aan om dit te blijven doen bij het hoorcentrum waar je de hoortoestellen hebt gekocht. Maar uiteraard ben je welkom voor een coaching sessie waarbij we de mogelijkheden van jouw hoortoestellen kunnen bespreken en het optimale eruit te kunnen halen zodat je in je dagelijkse leven beter functioneert op vlak van gehoor.

Gehoorproblemen kunnen voor heel het gezin zwaar zijn om te dragen. De gezinsleden raken soms ook gefrustreerd. Tijdens een coaching sessie rond communicatietraining gaan we hier grondiger op in. We creëren begrip naar elkaar toe en ik reik jullie communicatietechnieken aan op maat van jullie gezin.

Uiteraard! Tijdens een inleidend gesprek stippelen we je persoonlijk actieplan uit.

Uiteraard. Ik wijs je de weg op een transparante manier en begeleid je doorheen heel je zoektocht om slimme keuzes te maken naar gepaste oplossingen voor jouw gehoorprobleem. Of dit nu gaat over hoortoestellen, cochleaire implantaten, beengeleidingstoestellen of andere hulpmiddelen, ik geef je alle info die je nodig hebt, onafhankelijk van het merk.

Heb je nog andere vragen?
Stuur mij een mail op celine@hoorcentrumjacobs.be en ik antwoord je zo snel mogelijk.